Hoe los je de 500 Internal Server Error op in WordPress

Deel dit bericht

Email
X
WhatsApp

Hoe los je de 500 Internal Server Error op in WordPress

Deel dit bericht

Email
X
WhatsApp

Hoe de 500 Interne Serverfout in WordPress op te lossen

Wat is de 500 Internal Server Error?

Wij zijn er geweest – die gevreesde 500 interne serverfout op je website zien verschijnen kan eng zijn. Het is zo’n moment waarop je hart even overslaat, ook al hebben we het al vaker meegemaakt dan we kunnen tellen.
Deze fout is een van de meest voorkomende (en hardnekkige) problemen waar WordPress-gebruikers mee te maken krijgen. En het ergste? Het is een beetje een mysterie, het geeft geen echte aanwijzingen over wat er mis is gegaan. Het verschijnt gewoon als een ongewenste gast en weigert te vertrekken.
In deze gids zullen we je stap voor stap uitleggen hoe je de 500 interne serverfout in WordPress kunt oplossen. Volg gewoon de stappen en je site zal binnen de kortste keren weer soepel draaien.
Hier is een snel overzicht van de onderwerpen die we in dit artikel zullen behandelen:
– Wat is de 500 interne serverfout?
– Wat veroorzaakt de interne serverfout in WordPress?
– Het oplossen van de 500 interne serverfout in WordPress
– WordPress en browsercache wissen
– Controleren op een beschadigd .htaccess-bestand
– Het PHP-geheugenlimiet verhogen
– Alle WordPress-plugins deactiveren
– Overschakelen naar een standaard WordPress-thema
– Kernbestanden opnieuw uploaden
– Debuglogs inschakelen in WordPress
– Je hostingprovider raadplegen
– Videotutorial

Wat veroorzaakt de interne serverfout in WordPress?

De 500 interne serverfout is een veelvoorkomende foutmelding op een webserver. Het is niet specifiek voor WordPress en kan voorkomen bij elke website.
De 500 in de foutmelding is technisch gezien een HTTP-foutcode. Als je deze code opzoekt, zie je alleen de standaardbeschrijving:
“De 500 interne serverfout geeft aan dat de server een onverwachte situatie is tegengekomen waardoor het verzoek niet kon worden uitgevoerd.”
Dit is een generieke foutmelding die wordt weergegeven wanneer de server geen betere, meer behulpzame foutmelding kon geven.
De foutpagina ziet er anders uit, afhankelijk van welke webserversoftware (Nginx of Apache) jouw website gebruikt en welke browser je gebruikt.
Zo kan de Apache-foutpagina eruit zien:
Het kan er anders uitzien als je Nginx en Google Chrome gebruikt.
Als Google Chrome geen foutpagina kan vinden om weer te geven, ziet het er ook anders uit:
Dit kan erg frustrerend zijn voor beginners. Er wordt geen enkele aanwijzing of bericht gegeven om ze in de juiste richting te wijzen voor een snelle oplossing.
Het vragen hoe je een interne serverfout kunt oplossen, is als aan je dokter vragen hoe je de pijn kunt verhelpen zonder te vertellen waar de pijn zit.
Uit onze ervaring blijkt dat een stapsgewijze aanpak het makkelijker maakt om met dergelijke fouten om te gaan. We begeleiden je bij het aanpakken van de veelvoorkomende oorzaken van de fout, één voor één, totdat ze zijn opgelost.
Krijg altijd deskundige hulp met onze On-Demand WordPress-ondersteuning!
Het omgaan met een interne serverfout kan frustrerend zijn. Onze On-Demand WordPress-ondersteuning is er om je te helpen bij het snel en effectief oplossen van technische problemen.
– Eenmalige betaling voor deskundige on-demand ondersteuning
– Snelle doorlooptijden
– 24/7 beschikbaar
Krijg nu noodhulp voor WordPress! ️

Oplossing voor de 500 Interne Serverfout in WordPress

De interne serverfout in WordPress wordt vaak veroorzaakt door een beschadigd .htaccess-bestand, slecht gecodeerde plugins of je actieve WordPress-thema.
Andere mogelijke oorzaken van de interne serverfout in WordPress zijn het PHP-geheugenlimiet of beschadigde kernbestanden van WordPress.
In sommige gevallen kan de interne serverfout alleen verschijnen wanneer je probeert toegang te krijgen tot het WordPress-beheergebied, terwijl de rest van de site prima werkt.
Meestal wordt de fout geactiveerd voordat WordPress kan laden en kan de server niet genoeg informatie krijgen over wat het heeft gestopt.
Om meer te begrijpen, bekijk ons artikel over hoe WordPress achter de schermen werkt.
Dat gezegd hebbende, laten we nu eens kijken hoe je de interne serverfout in WordPress kunt oplossen.

Wis WordPress- en browsercache

Voordat je begint met het oplossen van problemen, zorg ervoor dat je een volledige WordPress-back-up van je website hebt.
Als je toegang hebt tot het WordPress-beheergebied, dan kun je een WordPress-back-upplugingebruiken om een volledige back-up van je website te maken.
We raden aan omDuplicator te gebruikenom dit te regelen. Het helpt niet alleen om snel een back-up van je website te maken, maar je kunt ook je back-ups opslaan in de cloud en het belangrijkste is dat je je website kunt herstellen vanuit een back-up.
Aan de andere kant, als je geen toegang hebt tot het WordPress-beheergebied, dan kun je handmatig een WordPress-back-up maken met behulp van phpMyAdmin en een FTP-client.
Daarna kun je de volgende stappen volgen om de interne serverfout op je website op te lossen.

Controleren op een beschadigd .htaccess-bestand

Soms kunnen browsers en caching-plugins per ongeluk een gecachte versie van een foutpagina opslaan.
De makkelijkste manier om dit op te lossen is door eerst je browsercache te wissen.
Daarna kun je, als je toegang hebt tot het WordPress admin-gedeelte van je website, de WordPress cache leegmaken door naar de instellingenpagina van je caching-plugin te gaan.
Voor meer informatie kun je onze handleiding bekijken over hoe je de WordPress-cache kunt wissen.

Verhogen van de PHP-geheugenlimiet

Het .htaccess-bestand is een serverconfiguratiebestand dat door WordPress wordt gebruikt om omleidingen in te stellen.
Een van de meest voorkomende oorzaken van een interne serverfout is een beschadigd .htaccess-bestand.
De gemakkelijkste manier om dit op te lossen is door eenvoudigweg naar het menu Instellingen » Permalinks te gaan in het WordPress-beheergebied en vervolgens op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken zonder wijzigingen aan te brengen.
WordPress zal nu proberen je .htaccess-bestand bij te werken of een nieuw bestand te genereren. Je kunt nu je website bezoeken om te zien of dit het probleem met de interne serverfout heeft opgelost.
Als je nog steeds de foutmelding ziet, moet je ervoor zorgen dat WordPress in staat was om het .htaccess-bestand te genereren of ernaar te schrijven.
Soms kan WordPress vanwege bestands- en maprechten geen .htaccess-bestand maken of ernaar schrijven.
Je kunt nu proberen het .htaccess-bestand handmatig te vervangen. Eerst moet je inloggen op je website via FTP of de bestandsbeheer-app in het controlepaneel van je hostingaccount.
Vervolgens moet je je hoofd .htaccess-bestand hernoemen naar iets als .htaccess_old. Hiermee behoud je het bestand als een back-up, maar WordPress zal het niet herkennen.
Om het .htaccess-bestand te hernoemen, moet je inloggen op je site via FTP of de bestandsbeheer-app in het cPanel-dashboard van je hostingaccount.
Als je verbonden bent, bevindt het .htaccess-bestand zich in dezelfde map waar je mappen ziet zoals wp-content, wp-admin en wp-includes.
Klik met de rechtermuisknop op het .htaccess-bestand en hernoem het naar .htaccess_old.
Vervolgens moet je een nieuw .htaccess-bestand maken.
Klik met de rechtermuisknop op de hoofdmap van je site en selecteer vervolgens de optie ‘Nieuw bestand maken’ in je FTP-client of bestandsbeheer-app.
Noem dit nieuwe bestand .htaccess en klik op ‘OK’ om het op te slaan.
Dit .htaccess-bestand is momenteel leeg en je moet de standaard WordPress-herschrijfregels eraan toevoegen.
Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer vervolgens ‘Bekijken / bewerken’ in je FTP-client of bestandsbeheer-app.
Het lege bestand wordt geopend in een eenvoudige teksteditor zoals Kladblok of Teksteditor.
Nu moet je de volgende code kopiëren en plakken in het bestand:
Deze code is de standaard set regels die door WordPress worden gebruikt. Vergeet niet om je wijzigingen op te slaan en het bestand weer naar de server te uploaden.
Je kunt nu je website bezoeken om te zien of dit het probleem met de interne serverfout heeft opgelost.
Als dat het geval is, geef jezelf dan een pluim, want je hebt de interne serverfout opgelost.
Belangrijk: Voordat je verder gaat met andere zaken, zorg ervoor dat je naar het menu Instellingen » Permalinks gaat in het WordPress-beheergebied en op de knop ‘Opslaan’ klikt zonder wijzigingen aan te brengen. Hiermee wordt het .htaccess-bestand opnieuw gegenereerd met de juiste herschrijfregels om ervoor te zorgen dat je berichtpagina’s geen 404-fout retourneren.
Als de oplossing voor het controleren van het beschadigde .htaccess-bestand niet voor je heeft gewerkt, moet je verder lezen in dit artikel.

Schakel alle WordPress-plugins uit

Soms kan de interne serverfout optreden als een script alle PHP-geheugenlimieten verbruikt.
De makkelijkste manier om de PHP-geheugenlimiet te verhogen, is door het wp-config.php-bestand aan te passen. Wees voorzichtig als je dit doet als beginner. Je wilt deze instructies nauwkeurig volgen, omdat zelfs kleine fouten in de WordPress-kernbestanden je site kunnen breken.
Om te beginnen, verbind je eenvoudig met je WordPress-website via een FTP-client of de Bestandsbeheer-app in het controlepaneel van je hostingaccount.
Je vindt het wp-config.php-bestand in de hoofdmap van je website. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer ‘Downloaden’. Hierdoor heb je een back-upbestand voor het geval er iets misgaat.
Als je dat hebt opgeslagen, kun je er met de rechtermuisknop op klikken en ‘Bekijken / Bewerken’ selecteren.
Binnen het wp-config.php-bestand moet je de volgende code toevoegen net boven de regel die zegt: ‘Dat is alles, stop met bewerken! Veel plezier met publiceren’:
Voor meer informatie kun je onze handleiding bekijken over het verhogen van de PHP-geheugenlimiet in WordPress.
Let op: Als 256M het probleem niet oplost, probeer het dan te verhogen naar 512M.
Als je de interne serverfout alleen ziet wanneer je probeert in te loggen op je WordPress-beheerder of een afbeelding uploadt in je wp-admin, dan moet je de geheugenlimiet verhogen door de volgende stappen te volgen:
Als het verhogen van de geheugenlimiet het probleem voor jou heeft opgelost, heb je het probleem slechts tijdelijk opgelost. Je moet nog steeds de oorzaak vinden die je geheugenlimiet uitput.
Dit kan een slecht gecodeerde plugin of zelfs een themafunctie zijn. We raden je ten zeerste aan om je WordPress-webhostingbedrijf te vragen om de serverlogs te bekijken om je te helpen de exacte diagnostiek te vinden.
Als het verhogen van de PHP-geheugenlimiet het probleem niet heeft opgelost, moet je verder troubleshooten.

Verander naar een standaard WordPress-thema

Als geen van de bovenstaande oplossingen voor jou werkte, dan wordt deze fout waarschijnlijk veroorzaakt door een specifieke plugin die op jouw website is geïnstalleerd.
Het is ook mogelijk dat het een combinatie van plugins is die niet goed met elkaar werken.
Als je toegang hebt tot het WordPress-beheergebied van jouw website, dan kun je eenvoudig naar de plugins-pagina gaan en alle WordPress-plugins deactiveren.
Als je echter geen toegang hebt tot het WordPress-beheergebied, dan kun je alle WordPress-plugins deactiveren via FTP.
Verbind eenvoudig met jouw WordPress-website via een FTP-client of de bestandsbeheer-app in het controlepaneel van jouw hostingaccount.
Eenmaal verbonden, navigeer naar de /wp-content/ map en hernoem de plugins-map naar plugins.deactivated.
WordPress zoekt naar plugins in de plugins-map. Als de plugins-map niet wordt gevonden, worden automatisch alle plugins gedeactiveerd.
Je kunt nu proberen jouw website te bezoeken om te zien of dit de interne serverfout op jouw website heeft verholpen.
Om al jouw plugins te herstellen, hoef je alleen de map ‘plugins.deactivated’ terug te hernoemen naar plugins.
Jouw plugins worden nu hersteld, maar ze blijven gedeactiveerd.
Je kunt nu plugins individueel activeren en jouw website bezoeken om te achterhalen welke plugin de interne serverfout veroorzaakt.
Voor meer informatie, zie onze handleiding over hoe je alle WordPress-plugins kunt deactiveren zonder wp-admin.
Als het deactiveren van alle plugins de interne serverfout op jouw website niet heeft opgelost, lees dan verder.

Opnieuw uploaden van kernbestanden

Een mogelijke oorzaak van de interne serverfout kan liggen in de code van jouw WordPress-thema. Om te bepalen of dit het geval is, moet je jouw thema wijzigen naar een standaard WordPress-thema.

Als je toegang hebt tot het WordPress-beheergebied, ga dan naar de pagina Weergave » Thema’s. Als je al een standaardthema hebt geïnstalleerd, kun je eenvoudig op de knop Activeren klikken om het thema te wijzigen.

Als je geen standaardthema hebt geïnstalleerd, kun je op de knop ‘Nieuw toevoegen’ bovenaan klikken en een standaardthema (Twenty Twenty-Three, Twenty Twenty-Two, enzovoort) installeren.

Als je geen toegang hebt tot het WordPress-beheergebied, kun je nog steeds overschakelen naar een standaardthema. Verbind eenvoudig met jouw WordPress-website met een FTP-client en navigeer naar de /wp-content/ map.

Klik met de rechtermuisknop om de themamap te selecteren en download deze als een back-up naar jouw computer. Verwijder vervolgens de themamap van jouw website. Zodra deze is verwijderd, ga je verder en maak je een nieuwe themamap aan.

Jouw nieuwe themamap is nu helemaal leeg, wat betekent dat je momenteel geen WordPress-thema’s hebt geïnstalleerd. Vervolgens moet je de WordPress-themamap bezoeken en een standaard WordPress-thema naar jouw computer downloaden.

Jouw browser zal het thema vervolgens als een zipbestand naar jouw computer downloaden. Zoek het bestand op jouw computer en pak het uit. Windows-gebruikers kunnen het zipbestand uitpakken door er met de rechtermuisknop op te klikken en vervolgens ‘Alles uitpakken’ te selecteren. Mac-gebruikers kunnen dubbelklikken op het zipbestand om het uit te pakken.

Je ziet nu een map met jouw WordPress-thema. Schakel terug naar jouw FTP-client of bestandsbeheerder en upload deze map naar de lege themamap. Zodra deze is geüpload, zal WordPress automatisch het standaardthema gaan gebruiken.

Je kunt nu jouw website bezoeken om te zien of dit het probleem met de interne serverfout heeft opgelost. Als dit niet werkt, kun je jouw WordPress-thema’s opnieuw uploaden vanuit de back-up of terugschakelen naar het thema dat je eerder gebruikte.

Maak je geen zorgen. Er zijn nog steeds een paar dingen die je kunt doen om de fout op te lossen.

Debuglogs inschakelen in WordPress

Als de plugin- en thema-opties de interne serverfout niet hebben opgelost, is het de moeite waard om de /wp-admin/ en /wp-includes/ mappen opnieuw te uploaden vanuit een nieuwe WordPress-installatie.
Dit zal GEEN van je informatie verwijderen, maar het kan het probleem oplossen als er een bestand beschadigd is.
Allereerst moet je de website WordPress.org bezoeken en op de knop ‘Downloaden’ klikken.
Dit zal het WordPress-zipbestand downloaden naar je computer.
Ga verder en pak het zipbestand uit. Binnenin vind je een map met de naam ‘wordpress’.
Vervolgens moet je verbinding maken met je WordPress-website met behulp van een FTP-client.
Eenmaal verbonden, ga naar de hoofdmap van je website. Dit is de map waarin de wp-admin, wp-includes en wp-content mappen zich bevinden.
In de linkerkolom open je de WordPress-map op je computer.
Nu moet je alle bestanden binnen de ‘wordpress’ map selecteren en ze naar je website uploaden.
Je FTP-client zal nu die mappen naar je server overzetten.
Het zal je vragen of je de bestanden wilt overschrijven. Selecteer ‘Overschrijven’, selecteer vervolgens ‘Altijd deze actie gebruiken’ en vink het vakje ‘Alleen toepassen op huidige wachtrij’ aan.
Je FTP-client zal nu je oudere WordPress-bestanden vervangen door nieuwe, frisse kopieën.
Als je WordPress-bestanden beschadigd waren, zal deze stap de interne serverfout voor je oplossen.

Raadpleeg je hostingprovider

WordPress heeft een ingebouwd systeem om logs bij te houden voor het oplossen van problemen.
Je kunt dit inschakelen door de WP Debugging-plugin te gebruiken. Voor meer details kun je onze handleiding bekijken over het installeren van een WordPress-plugin.
Nadat je de plugin hebt geactiveerd, worden de debuglogs ingeschakeld op je WordPress-website.
Als je geen toegang hebt tot het beheergebied van je WordPress-website, dan kun je debuggen inschakelen door de volgende code toe te voegen aan je wp-config.php-bestand:
Zodra je debuglogs hebt ingeschakeld, kun je ze bekijken door een FTP-client te gebruiken en naar de /wp-content/ map te navigeren.
Je kunt het debuglogbestand openen in een teksteditor en het zal je een lijst tonen van fouten en waarschuwingen die zich voordoen op je website.
Sommige fouten en waarschuwingen kunnen onschuldige incidenten zijn die niet hoeven te worden opgelost. Maar als je een interne serverfout op je website ziet, kunnen deze je wellicht in de juiste richting wijzen.

Videohandleiding: Leer stap voor stap hoe je iets doet met behulp van een video

Als al onze pogingen om de interne serverfout op jouw website te verhelpen falen, dan is het tijd om wat extra hulp in te schakelen.
Neem contact op met ons supportteam voor webhosting en zij zullen de serverlogs controleren en de oorzaak van de fout achterhalen.
Als je zelf wilt blijven proberen om het probleem op te lossen, bekijk dan onze ultieme WordPress probleemoplossingsgids voor beginners.

Over de redactie

We hopen dat dit artikel je geholpen heeft om de interne serverfout in WordPress op te lossen. Misschien wil je ook onze volledige lijst met de meest voorkomende WordPress-fouten bekijken en onze handleiding over hoe je contact kunt opnemen met de WordPress-ondersteuning.

Als je dit artikel leuk vond, abonneer je dan op ons YouTube-kanaal voor WordPress-videohandleidingen. Je kunt ons ook vinden op Twitter en Facebook.

– Hoe je Google Analytics installeert in WordPress voor beginners
– Hoe je eenvoudig je blog van WordPress.com naar WordPress.org verplaatst
– Hoe je de fout ‘Er kon geen databaseverbinding worden gemaakt’ in WordPress kunt oplossen
– 13 dingen die je MOET DOEN voordat je WordPress-thema’s wijzigt

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Bedankt voor het delen van wat voor jou heeft gewerkt.

Fijn dat ons artikel kon helpen!

Belangrijkste zijbalk

Bedankt dat je ervoor hebt gekozen om een reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat alle reacties worden gemodereerd volgens ons reactiebeleid en dat je e-mailadres NIET wordt gepubliceerd. Gebruik alsjeblieft GEEN zoekwoorden in het naamveld. Laten we een persoonlijk en betekenisvol gesprek hebben.
Naam*
E-mail*
Reactie*
Niet abonnerenAlle nieuwe reactiesReacties op mijn reacties per e-mail ontvangen. Je kunt je ook abonneren zonder te reageren.

Website Links

Ontvang verse inhoud van WPBeginner
De ultieme WordPress-toolkit
Krijg GRATIS toegang tot onze toolkit – een verzameling van producten en bronnen die elke professional zou moeten hebben!
– Hoe je het navigatiemenu van WordPress kunt repareren dat verschijnt onder de adminbalk
– Uitleg over white label e-commerce voor beginners
– Maak kennis met OnePageGA: Google Analytics-rapporten gemakkelijk gemaakt
– Hoe je WordPress-beheerderspictogrammen kunt toevoegen of wijzigen (2 eenvoudige methoden)
– 110+ non-profit marketingstatistieken en inzichten die je zou moeten kennen
– 30 “bewezen” manieren om geld te verdienen met bloggen met WordPress
– Hoeveel kost het echt om een WordPress-website te bouwen?
– Gratis opname: WordPress-workshop voor beginners
– Wat is de beste WordPress-popup-plugin? (Vergelijking)
– 5 beste WordPress e-commerce-plugins vergeleken
– Hoe maak je op de JUISTE MANIER een e-mailnieuwsbrief (stap voor stap)
– Hoe verhuis je je blog van WordPress.com naar WordPress.org zonder verlies van SEO
– Hoe verhuis je WordPress op de juiste manier naar een nieuw domein zonder verlies van SEO
– Hoe schakel je op de juiste manier over van Blogger naar WordPress zonder verlies van ranglijsten
– Hoe verhuis je op de juiste manier van Wix naar WordPress (stap voor stap)
– Hoe verhuis je op de juiste manier van Squarespace naar WordPress
– Hoe verhuis je WordPress naar een nieuwe host of server zonder downtime
– Beste WooCommerce-hosting (vergelijking)
– De waarheid over gedeelde WordPress-webhosting
– Wanneer heb je echt managed WordPress-hosting nodig?
– HostGator review – Een eerlijke kijk op snelheid en uptime
– SiteGround reviews van 4.975 gebruikers en onze experts
– Bluehost review van echte gebruikers + prestatiegegevens
– Waarom je meteen moet beginnen met het opbouwen van een e-maillijst
– Waarom is WordPress gratis? Wat zijn de kosten? Wat is het addertje onder het gras?
– Wat is het verschil tussen een domeinnaam en webhosting (uitgelegd)
– WordPress.com vs WordPress.org – Wat is beter? (Vergelijkingstabel)
– Hoe verhuis je WordPress op de juiste manier van HTTP naar HTTPS (beginnersgids)
– Hoe codeer je een website (complete beginnersgids)

Gratis Hulpmiddelen

– Over ons
– Onze redactionele normen
– Maak kennis met onze beoordelingscommissie
– Pers en merkmiddelen
– Neem contact met ons op
– Privacybeleid
– Gebruiksvoorwaarden
– FTC-openbaarmaking
– Gratis bloginstallatie
– Groeifonds

Bronnen en hulpmiddelen voor WordPress

Ontdek met onze Business Name Generator de perfecte naam voor jouw bedrijf. Met behulp van deze tool kun je verschillende opties genereren en kiezen welke het beste bij jouw onderneming past.

Wil je weten welk WordPress-thema een bepaalde website gebruikt? Gebruik onze WordPress Theme Detector en je krijgt direct het antwoord. Zo kun je inspiratie opdoen voor het ontwerp van jouw eigen website.

Met onze SEO Keyword Generator kun je relevante zoekwoorden genereren voor jouw website. Door deze zoekwoorden te gebruiken, kun je beter gevonden worden in zoekmachines en meer bezoekers naar jouw website trekken.

Ben je op zoek naar de perfecte kop voor jouw blogpost of artikel? Gebruik onze Headline Analyzer om te zien hoe effectief jouw kop is. Deze tool geeft je tips en suggesties om jouw kop nog sterker te maken.

Wil je weten hoe goed jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines? Gebruik onze Website SEO Analyzer en ontvang een gedetailleerd rapport over de SEO-prestaties van jouw website. Zo kun je verbeterpunten identificeren en jouw website beter vindbaar maken.

Met onze Email Signature Generator kun je eenvoudig een professionele handtekening maken voor jouw e-mails. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en personaliseren met jouw contactgegevens en logo.

Ontdek meer dan 27 gratis zakelijke tools die jou kunnen helpen bij verschillende aspecten van jouw onderneming. Van het maken van facturen tot het beheren van projecten, onze tools maken het gemakkelijker en efficiënter om jouw bedrijf te runnen.

Onze merken

Welkom bij onze WordPress-cursussen! Hier vind je alles wat je moet weten om je WordPress-website te bouwen en te beheren. We hebben een breed scala aan cursussen, van beginnersniveau tot gevorderden, zodat je op je eigen tempo kunt leren.

Onze WordPress-glossary is een handige bron waar je de betekenis van alle technische termen en jargon kunt opzoeken. Het kan soms verwarrend zijn om al die verschillende begrippen te begrijpen, maar met onze glossary wordt het een stuk eenvoudiger.

Ben je op zoek naar de beste WordPress-producten? Neem dan zeker een kijkje bij onze productreviews. We testen en beoordelen verschillende WordPress-thema’s, plugins en hostingproviders, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw website.

En als je graag geld wilt besparen op je WordPress-projecten, bekijk dan onze deals. We verzamelen regelmatig exclusieve kortingen en aanbiedingen voor WordPress-gerelateerde producten en diensten, zodat je kunt profiteren van geweldige prijsvoordelen.

WordPress SEO is een belangrijk aspect van het optimaliseren van je website voor zoekmachines. We bieden tips, trucs en handleidingen om je te helpen je WordPress-site te optimaliseren voor betere zoekresultaten en meer organisch verkeer.

Ten slotte, veiligheid is essentieel voor elke WordPress-website. Onze WordPress-beveiligingssectie bevat artikelen en handleidingen om je te helpen de beveiliging van je website te verbeteren en te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Of je nu een beginner bent of een ervaren WordPress-gebruiker, we hebben de middelen en informatie die je nodig hebt om je WordPress-ervaring te verbeteren. Veel plezier en succes met je WordPress-projecten!

Regelmatig updates ontvangen over SEO?

Over SHOUT Media

Bij SHOUT Media geloven we dat succesvolle SEO begint met een heldere strategie en een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. Al meer dan 10 jaar helpen we bedrijven – van lokale spelers tot internationale merken – om duurzaam beter zichtbaar te worden in zoekmachines zoals Google.

Met een full-service aanpak bieden we alle aspecten van SEO onder één dak. Van technische audits en content optimalisatie tot strategische begeleiding: wij zorgen dat jouw bedrijf hoger scoort én zichtbaar blijft.

Bekijk onze cases en ontdek hoe we bedrijven hebben geholpen om hun SEO-prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Let’s create, shout, and expand.

Ook relevant