Hoe WordPress-plugins de laadtijd van je site beïnvloeden

Deel dit bericht

Email
X
WhatsApp

Hoe WordPress-plugins de laadtijd van je site beïnvloeden

Deel dit bericht

Email
X
WhatsApp

Hoe WordPress Plugins de laadtijd van je website beïnvloeden (Onthuld)

Hoe werken WordPress-plugins?

WordPress plugins zijn krachtige tools die de functionaliteit van jouw website uitbreiden. Maar je vraagt je misschien af of te veel plugins of slecht gecodeerde plugins invloed kunnen hebben op de laadtijd van je site. Een trage website zorgt immers voor gefrustreerde bezoekers, hogere bouncepercentages en lagere zoekresultaten.

We hebben veel ervaring met het gebruik van plugins op WordPress-websites. Gaandeweg hebben we geleerd dat het mogelijk is om zowel een website met veel functies te hebben als optimale prestaties.

Dit artikel laat zien hoe WordPress plugins invloed hebben op de laadtijd van je site en hoe je ze kunt beheren om je website optimaal te laten presteren.

Dit is een uitgebreide gids over plugins en de prestaties van WordPress. Gebruik de onderstaande links om door dit artikel te navigeren:

Invloed van Plugins op de laadtijd van een website

WordPress plugins zijn als apps voor jouw WordPress-site. Je kunt ze installeren om meer functies toe te voegen, zoals contactformulieren, fotogalerijen of een e-commerce winkel.
Zowel de WordPress-kern als de plugins zijn geschreven in PHP. Deze PHP-code wordt uitgevoerd op jouw webserver en gebruikt de bronnen ervan.
Daarom is het belangrijk om snel WordPress-hosting te kiezen die je in staat stelt om jouw serverbronnen gemakkelijk te beheren en jouw site efficiënt te laten draaien.
Wanneer iemand jouw website bezoekt, laadt WordPress eerst zijn kernbestanden en laadt vervolgens al jouw actieve plugins. Je kunt meer leren in onze handleiding over WordPress-plugins en hoe ze werken.

Zal een teveel aan plugins WordPress vertragen?

Dus, terwijl WordPress plugins geweldige functies toevoegen, verbruiken ze ook middelen die invloed kunnen hebben op de laadsnelheid van je site.
Sommige plugins halen informatie op uit de database van je website. Als een plugin te veel informatie moet ophalen of dit niet efficiënt doet, kan dit ervoor zorgen dat je website langzaam reageert.
Andere plugins voegen bestanden toe die moeten worden gedownload naar de computers van je bezoekers. Deze bestanden kunnen afbeeldingen zijn, stylesheets die bepalen hoe je website eruitziet, of JavaScript-bestanden die je site interactief maken. Elk extra bestand zorgt voor een kleine vertraging in de laadtijd van je website.
Met dit in gedachten is het belangrijk om zorgvuldig goed gecodeerde plugins te kiezen voor je website. Je moet ook vermijden om onnodig veel plugins te gebruiken.
Laten we deze problemen eens nader bekijken.
Tip: Heb je professionele hulp nodig bij het verbeteren van de laadtijd van je site? OnzeSite Speed OptimizationService engineers zullen een volledig rapport over de laadtijd en prestaties van je website maken en die gegevens gebruiken om je site sneller te laten laden.

Vertragen inactieve plugins WordPress?

Hoeveel plugins zijn te veel? Veel WordPress-gebruikers vragen zich af of hun website traag wordt als ze te veel plugins installeren.
Wij geloven dat het probleem niet zozeer de hoeveelheid plugins is, maar eerder de kwaliteit ervan.
Goed gecodeerde plugins proberen het aantal bestanden dat ze laden tot een minimum te beperken. Je kunt tientallen goede WordPress-plugins zoals deze op je website laten draaien zonder problemen.
Maar niet alle plugin-ontwikkelaars zijn zo voorzichtig. Sommige plugins laden bestanden bij elke pagina-lading, zelfs wanneer ze die bestanden niet nodig hebben. Te veel plugins zoals deze zullen je website vertragen.
Dit betekent dat het echte probleem is om snelle plugins te kiezen en slecht gecodeerde plugins te vermijden.
Voor verdere discussie over dit onderwerp, raadpleeg onze gids over hoeveel WordPress-plugins je zou moeten installeren.
Tip: Je kunt het aantal plugins verminderen door WPCode te gebruiken, een krachtige plugin voor het beheren van codefragmenten voor WordPress. Hiermee kun je minstens 5 plugins overbodig maken.

Hoe snellere plugins kiezen

Je kunt een plugin tijdelijk uitschakelen in WordPress door deze te deactiveren. Hiermee wordt de plugin niet verwijderd, dus je kunt hem gemakkelijk weer activeren wanneer je hem nodig hebt.
Je vraagt je misschien af of inactieve plugins je website vertragen. Dat doen ze niet.
WordPress laadt inactieve plugins niet, dus ze gebruiken geen bronnen van je website. Inactieve plugins stellen geen vragen aan je database en hebben geen toegang tot bestanden.
Als je echter nooit van plan bent om een inactieve plugin in de toekomst te gebruiken, raden we aan om hem te verwijderen. Inactieve plugins vragen nog steeds om updates en hackers kunnen ze soms gebruiken om toegang tot je site te krijgen.
Voor meer informatie kun je onze gids raadplegen met de titel: Vertragen inactieve plugins WordPress?

Beheer je plugins met Plugin Organizer

Zoals we eerder al zeiden, is het kiezen van goed gecodeerde plugins het belangrijkste. Dit zijn plugins met goede recensies en worden aanbevolen door betrouwbare bronnen.
Je kunt beginnen met het lezen van onze gedetailleerde handleiding over hoe je de beste WordPress-plugins kunt kiezen.
Je zult vooral willen letten op de gebruiksvriendelijkheid en prestaties van de plugin. Hier zijn enkele aanbevelingen:
– WPForms, de snelste en meest beginnersvriendelijke contactformulier-plugin voor WordPress.
– All in One SEO, een krachtige WordPress SEO-plugin die de nadruk legt op websiteprestaties.
– MonsterInsights, de beste Google Analytics-plugin voor WordPress waarmee je gtag.js lokaal kunt laden om je Google Core Web Vitals-scores te verbeteren.
– SeedProd, een WordPress-paginabouwer die razendsnelle landingspagina’s en thema’s maakt.
Naast deze aanbevelingen kun je ook je eigen snelheidstests uitvoeren. Test eenvoudig de snelheid van je site voor en na het installeren van een plugin om de impact op de prestaties te vergelijken.
Als je merkt dat een WordPress-plugin invloed heeft op de laadtijd van je site, zoek dan naar een betere plugin die dezelfde functie uitvoert zonder je website te vertragen.

Hoe controleer je bestanden die geladen worden door WordPress-plugins (geavanceerd)

Sommige van de plugins die je gebruikt, hoeven niet op elke pagina van je website te worden uitgevoerd. Je kunt de snelheid van je website verhogen door ze alleen te laten werken waar ze nodig zijn.
Bijvoorbeeld, als een plugin alleen in het WordPress-beheergebied moet worden uitgevoerd, dan moet deze niet worden geladen op de voorkant van je website.
Plugin-auteurs kunnen niet altijd voorspellen hoe je hun pluginfuncties zult gebruiken, dus ze laden mogelijk de code of deze nu nodig is of niet. Nu, als de plugin JavaScript- en CSS-bestanden laadt, kan dit de laadtijd van je website verhogen.
Door die plugins uit te schakelen op de pagina’s waar je ze niet nodig hebt, verbeter je de laadtijd.
Hier kan Plugin Organizer je helpen. Het is een WordPress-plugin waarmee je je andere plugins op de volgende manieren kunt beheren:
– Het stelt je in staat om selectief specifieke plugins in of uit te schakelen op basis van URL.
– Het stelt je in staat om plugins in of uit te schakelen voor verschillende gebruikersrollen.
– Het stelt je in staat om plugins in of uit te schakelen op basis van berichttype.
– Het stelt je in staat om de volgorde te wijzigen waarin plugins worden geladen.
– Het stelt je in staat om bepaalde plugins uit te schakelen en ze alleen te laden wanneer dat nodig is.
Met behulp van deze functies zal Plugin Organizer je in staat stellen om je plugins te beheren en de prestaties van je website te optimaliseren.
Let op: Je zult misschien opmerken dat Plugin Organizer niet is getest met de laatste 3 versies van WordPress. We hebben de plugin echter zorgvuldig getest en hij werkt correct op het moment van schrijven.
Voor gedetailleerde instructies, zie onze handleiding over hoe je Plugin Organizer kunt gebruiken om je WordPress-site te versnellen.
En aangezien meer dan de helft van je websitebezoekers smartphones of andere apparaten gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je site ook snel laadt voor hen.
Dit kun je doen door de Plugin Organizer te gebruiken om specifieke plugins op mobiele apparaten uit te schakelen. Lees onze handleiding over hoe je specifieke WordPress-plugins kunt uitschakelen voor mobiele gebruikers om te leren hoe je dat doet.
Als je echter liever je WordPress-plugins wilt beheren zonder het installeren van nog een andere plugin, zullen we stap voor stap uitleggen hoe je dat doet in de rest van deze handleiding. Dit wordt echter alleen aanbevolen voor meer technische gebruikers.

Handmatige optimalisatie van WordPress Plugin-assets (Geavanceerd)

Om te zien hoe plugins van invloed zijn op de laadtijd van je pagina, moet je controleren welke bestanden worden geladen door je WordPress-plugins. Gelukkig zijn er genoeg tools die je hiervoor kunt gebruiken.
Een eenvoudige manier is het gebruik van de ontwikkelaarshulpmiddelen van je browser. In Google Chrome of Firefox klik je met de rechtermuisknop op je website en selecteer je ‘Inspecteren’. Hiermee wordt het paneel met ontwikkelaarshulpmiddelen geopend.
Klik op het tabblad ‘Netwerk’ en laad vervolgens je website opnieuw. Terwijl de pagina opnieuw wordt geladen, kun je zien hoe je browser elk bestand laadt.
Let op bestanden die traag laden. Je kunt zien hoelang het duurde voordat elk bestand werd geladen door naar de kolom ‘Tijd’ te kijken.
Als je alleen bepaalde soorten bestanden wilt zien die mogelijk invloed hebben op je laadtijden, zoals JS (JavaScript) of CSS, gebruik dan eenvoudigweg de knoppen bovenaan om de lijst te filteren.
Voor een meer gedetailleerd rapport kun je ook externe tools zoals Pingdom en GTmetrix gebruiken. Deze tools geven je nog meer nuttige informatie over alle bestanden die worden geladen en de tijd die ze nodig hebben om te laden.

Hoe je handmatig plug-in stylesheets uitschakelt in WordPress (Geavanceerd)

Als gevorderde WordPress gebruiker kun je proberen om het laden van bestanden door WordPress plugins op je site te beheren. Houd er rekening mee dat hiervoor enige kennis van codering en probleemoplossingsvaardigheden vereist zijn.
Belangrijke opmerking: We raden ten zeerste aan om geen van de onderstaande methoden uit te proberen op een live site. De beste plek om te experimenteren is op een lokale WordPress installatie of een staging site bij een beheerde WordPress hosting provider.
De juiste manier om scripts en stylesheets in WordPress te laden is door gebruik te maken van de wp_enqueue_style en wp_enqueue_script functies.
De meeste WordPress plugin ontwikkelaars gebruiken deze functies om plugin bestanden te laden, waarbij ervoor wordt gezorgd dat de bestanden alleen worden geladen wanneer en waar ze nodig zijn. WordPress biedt ook eenvoudige functies om deze scripts en stylesheets te deregistreren.
Als je echter simpelweg het laden van deze scripts en stylesheets uitschakelt, zullen je plugins niet meer correct werken. Om dat op te lossen, moet je die styles en scripts kopiëren en plakken in de stylesheet en JavaScript bestanden van je thema.
Op deze manier kun je ze allemaal tegelijk laden, waardoor het aantal HTTP-verzoeken wordt verminderd en de laadtijd van je pagina effectief wordt verlaagd.
Laten we eens kijken hoe je eenvoudig stylesheets en JavaScript bestanden kunt deregistreren in WordPress.

Hoe je handmatig JavaScript van een plugin uitschakelt in WordPress (Geavanceerd)

Eerst moet je de naam of het handvat van de stylesheet vinden die je wilt uitschrijven. Je kunt deze vinden met behulp van de inspectietool van je browser.
Nadat je het stylesheet handvat hebt gevonden, kun je het uitschrijven door de volgende code toe te voegen aan het functions.php bestand van je thema, met behulp van een code snippet plugin zoals WPCode (aanbevolen).
Vergeet niet om ‘gdwpm_styles-css’ te veranderen naar het handvat van de stijl die je wilt uitschakelen.
Om deze code snippet toe te voegen met behulp van WPCode, maak je eenvoudig een aangepaste PHP snippet aan, geef je het een naam en plak je de code in het Code Preview paneel.
Zorg er daarna voor dat je de snippet ‘Actief’ zet en klik op de knop ‘Snippet opslaan’ om de code op te slaan. Voor meer details, zie onze handleiding over het toevoegen van aangepaste code snippets in WordPress.
Je kunt zoveel stijl handvatten uitschrijven als je wilt binnen deze functie.
Bijvoorbeeld, als je meerdere plugins hebt waarvoor je het stylesheet wilt uitschrijven, dan zou je het als volgt doen:
Onthoud dat het uitschrijven van deze stylesheets van invloed zal zijn op de functionaliteit van de plugins op je website. Je moet de inhoud van elk uitgeschreven stylesheet kopiëren en plakken in het stylesheet van je WordPress thema, of ze toevoegen als aangepaste CSS.

Hoe scripts alleen laden op specifieke pagina’s (geavanceerd)

Net als bij stylesheets moet je de handle vinden die door het JavaScript-bestand wordt gebruikt om ze uit te schrijven. Je zult de handle echter niet vinden met behulp van de inspecteer-tool.
Hiervoor moet je dieper graven in de bestanden van de plugin om erachter te komen welke handle de plugin gebruikt om een script te laden.
Een andere manier om erachter te komen welke handles door plugins worden gebruikt, is door deze code toe te voegen aan het functions.php-bestand van je thema of een nieuwe WPCode-snippet:
Na het toevoegen van deze code kun je de [pluginhandles]-shortcode gebruiken om een lijst met plugin script handles weer te geven.
Het zou er zo uit moeten zien:
Nu je script handles hebt, kun je ze eenvoudig uitschrijven met behulp van de onderstaande code.
Voeg eenvoudigweg de code toe aan het functions.php-bestand van je thema of een nieuwe WPCode-snippet, zoals je deed bij het uitschakelen van stylesheets:
Je kunt deze code ook gebruiken om meerdere scripts uit te schakelen.
Het zal er zo uitzien:
Zoals we eerder al zeiden, zal het uitschakelen van deze scripts ervoor zorgen dat je plugins niet meer goed werken. Om dit te voorkomen, moet je de JavaScript-code combineren. Dit werkt niet altijd soepel, dus je moet weten wat je doet en leren door te proberen en te experimenteren.

Over het redactieteam

Als je weet dat je een plugin-script nodig hebt om op een specifieke pagina van je website te laden, dan kun je een plugin toestaan op die specifieke pagina.
Op deze manier blijft het script uitgeschakeld op alle andere pagina’s van je site en wordt het alleen geladen wanneer het nodig is.
Hier is hoe je scripts op specifieke pagina’s kunt laden:
Deze code schakelt eenvoudigweg het contact-form-7-script uit op alle pagina’s behalve de contactpagina. Verander eenvoudigweg de paginanaam en de plugin-scriptnaam in degene die je wilt gebruiken.
We hopen dat dit artikel je heeft geholpen te begrijpen hoe WordPress-plugins van invloed zijn op de laadtijd van je site. Je wilt misschien ook onze ultieme gids bekijken over het verbeteren van de snelheid en prestaties van WordPress en onze expertkeuze van de beste WordPress-caching-plugins om je website sneller te maken.
Als je dit artikel leuk vond, abonneer je dan op ons YouTube-kanaal voor WordPress-video-tutorials. Je kunt ons ook vinden op Twitter en Facebook.

Lezersinteracties

Wij zijn een team van WordPress-experts met meer dan 16 jaar ervaring in WordPress, webhosting, e-commerce, SEO en marketing. Ons team wordt geleid door Syed Balkhi. In 2009 zijn we begonnen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste gratis WordPress-bron in de branche. Vaak worden we ook wel de Wikipedia voor WordPress genoemd.

Ontvang GRATIS toegang tot onze toolkit – een verzameling van producten en bronnen die elke professional zou moeten hebben als het gaat om WordPress.

Laat een reactie achterAnnuleer reactie

Dat deel over het kiezen van snellere plugins raakte me echt. Ik ben iets begonnen wat enorm heeft geholpen – ik test elke nieuwe plugin eerst op een staging site voordat het live gaat. Het heeft me zoveel hoofdpijn bespaard met de websites van mijn klanten! Het is verbazingwekkend om het verschil te zien tussen goed gebouwde plugins en plugins die gewoon snel in elkaar zijn gezet. Ik ben het helemaal eens dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Ik heb geleerd dat het hebben van minder, beter gecodeerde plugins vaak beter werkt dan het volproppen met middelmatige plugins. Zelfs als je 20 solide plugins nodig hebt, zullen ze waarschijnlijk beter werken dan 5 slecht gemaakte plugins die alles vertragen.

Ik wil graag reageren op de vraag hoeveel plugins te veel zijn. Deze website heeft eindelijk mijn ogen geopend over het aantal plugins. Ik werkte altijd met WordPress met de aanname dat ik het aantal plugins binnen de 20 moest houden, anders zou het traag worden. Soms had ik hier veel moeite mee en moest ik opnieuw evalueren welke plugins ik moest kiezen om binnen deze limiet te passen. Pas op jouw aanbeveling, dat het niet zozeer gaat om de hoeveelheid maar om de kwaliteit, heb ik dit dogma losgelaten. Vandaag de dag heb ik 38 plugins op mijn website (waarvan de helft betaald), en de website is nog steeds snel en overschrijdt geen PHP-limieten. Jouw educatie op dit gebied heeft me veel geholpen bij het selecteren van plugins en in het algemeen bij het werken ermee.

In een notendop is het niet het aantal plugins dat een groot verschil maakt, maar het aantal slecht gecodeerde plugins dat de taak moeilijk maakt en problemen veroorzaakt voor de websites. In mijn mening zou bij het selecteren van een plugin moeten worden gekozen voor specifieke plugins voor specifieke taken, niet voor plugins die alles laden om een specifieke taak gemakkelijk uit te voeren. Bedankt voor de gids.

Ik ben niet zeker of ik alles begrepen heb. Ik wil de laatste code snippet (Scripts alleen laden op specifieke pagina’s) gebruiken voor Contact Form 7. Wat me niet duidelijk is, is op regel 4. Verwijst “Contact” naar de titel van de pagina waar het contactformulier zich bevindt? Als de titel van mijn pagina “Contact Us” is, moet ik dit dan wijzigen op regel 4? Bij voorbaat dank. Groeten,

– WPBeginner Support Ja, “Contact” verwijst naar de titel van de post en je moet het aanpassen aan de titel van de pagina. Je kunt ook de paginanaam opzoeken en dat nummer als alternatief toevoegen als je dat wilt. Onze gids over het vinden van het ID is te vinden op de volgende link: https://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-find-post-category-tag-comments-or-user-id-in-wordpress/

Echt geweldige tips hier! Een vraag over het deregistreren van plugin-stijlbladen en scripts en het samenvoegen ervan in respectievelijk één stijlblad en één scriptbestand, moet je dit telkens opnieuw doen wanneer er een plugin-update is? Zo ja, is er een manier om dit te omzeilen? – WPBeginner Support Om de wijzigingen te beschermen, wil je waarschijnlijk een child theme maken.

Ik gebruik een paar plugins bij het schrijven van teksten. (Lettertype, etc.) Als ik ze deactiveer wanneer ik ze niet gebruik, helpt dat dan? Erg goed artikel! Bedankt.

Hallo jongens, dus hoe voeg ik een Code Pen-script toe aan een pagina als het alleen een CSS-pen is? En hoe voeg ik pennen met JS toe, alsjeblieft? Bedankt!

Het is echt een nuttige post voor iedereen (beginners en gevorderden). Je kunt ook CSS gebruiken zonder het renderen te blokkeren om je site of plugin sneller te maken. Zoals – amin Je kunt ook enkele talen van de plugin verwijderen. Verwijder .po- en .mo-bestanden (als ze niet nodig zijn) om sneller te laden. Verwijder ook helppagina’s en afbeeldingen en maak je js en css kleiner (niet noodzakelijk) en nog veel meer…

Ik wil graag deze website-link stoppen met het laden van Ajax, maar ik weet niet hoe ik dat moet doen. Kan iemand me helpen? Ik waardeer het echt. Bedankt.

Bedankt voor de tips @Wpbeginner. Ik hou van jullie! Kun je alsjeblieft een lijst maken van de beste social media share buttons voor WP? Bijvoorbeeld, wat gebruiken jullie op jullie website, plugin, Shareaholic of SumoMe? Of iets dat je zelf hebt gemaakt? – Jasmine Probeer de Social Warfare-plugin eens.

Probeer de Social Warfare-plugin eens.

Belangrijkste zijbalk

Bedankt dat je ervoor hebt gekozen om een reactie achter te laten. We willen je er graag aan herinneren dat alle reacties worden gemodereerd volgens ons reactiebeleid en dat je e-mailadres NIET zal worden gepubliceerd. Gebruik alsjeblieft GEEN zoekwoorden in het naamveld. Laten we een persoonlijk en betekenisvol gesprek hebben.
Naam*
E-mail*
Reactie*
Niet abonnerenAlle nieuwe reactiesReacties op mijn reacties notificeren via e-mail. Je kunt je ookabonnerenzonder een reactie achter te laten.

Website Links

Ontvang frisse inhoud van WPBeginner
De Ultieme WordPress Toolkit
Krijg GRATIS toegang tot onze toolkit – een verzameling van WordPress-gerelateerde producten en bronnen die elke professional zou moeten hebben!
– Hoe je het WordPress-navigatiemenu repareert dat onder de admin-balk verschijnt
– Wit labelen van e-commerce uitgelegd voor beginners
– Maak kennis met OnePageGA: Google Analytics-rapporten gemaakt eenvoudig
– Hoe je WordPress-beheerderspictogrammen toevoegt of wijzigt (2 eenvoudige methoden)
– 110+ Non-profit marketingstatistieken en inzichten die je zou moeten weten
– 30 “bewezen” manieren om geld te verdienen met bloggen via WordPress
– Hoeveel kost het echt om een WordPress-website te bouwen?
– Gratis opname: WordPress Workshop voor beginners
– Wat is de beste WordPress-popup-plugin? (Vergelijking)
– 5 Beste WordPress e-commerce plugins vergeleken
– Hoe maak je op de JUISTE MANIER een e-mailnieuwsbrief (Stap voor stap)
– Hoe verplaats je je blog op de juiste manier van WordPress.com naar WordPress.org
– Hoe verplaats je WordPress op de juiste manier naar een nieuw domein zonder verlies van SEO
– Hoe schakel je op de juiste manier over van Blogger naar WordPress zonder verlies van rankings
– Hoe schakel je op de juiste manier over van Wix naar WordPress (Stap voor stap)
– Hoe verplaats je op de juiste manier van Squarespace naar WordPress
– Hoe verplaats je WordPress naar een nieuwe host of server zonder downtime
– Beste WooCommerce-hosting (Vergelijking)
– De waarheid over gedeelde WordPress-webhosting
– Wanneer heb je echt beheerde WordPress-hosting nodig?
– HostGator-beoordeling – Een eerlijke blik op snelheid en uptime
– SiteGround-beoordelingen van 4.975 gebruikers en onze experts
– Bluehost-beoordeling van echte gebruikers + prestatiecijfers
– Waarom zou je meteen beginnen met het opbouwen van een e-maillijst
– Waarom is WordPress gratis? Wat zijn de kosten? Wat is de vangst?
– Wat is het verschil tussen een domeinnaam en webhosting (uitgelegd)
– WordPress.com vs WordPress.org – Welke is beter? (Vergelijkingstabel)
– Hoe verplaats je WordPress op de juiste manier van HTTP naar HTTPS (Beginnersgids)
– Hoe codeer je een website (Complete beginnersgids)

Gratis tools

– Over ons
– Onze redactionele normen
– Ontmoet ons beoordelingsteam
– Pers en merkmiddelen
– Neem contact met ons op
– Privacybeleid
– Gebruiksvoorwaarden
– FTC Openbaarmaking
– Gratis bloginstallatie
– Groeifonds

Bronnen

– Business Naam Generator
– WordPress Thema Detector
– SEO Trefwoord Generator
– Kop Analyzer
– Website SEO Analyzer
– Email Handtekening Generator
– Meer dan 27 gratis zakelijke tools

Onze Merken

Welkom bij onze website! Hier vind je allerlei handige informatie en hulpmiddelen om je WordPress-vaardigheden te verbeteren. We hebben een breed aanbod van WordPress-cursussen, waar je kunt leren hoe je jouw website kunt ontwerpen, bouwen en beheren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, er is altijd een cursus die bij jou past.

Vind je het soms moeilijk om de technische termen te begrijpen die worden gebruikt bij WordPress? Geen zorgen! Onze WordPress-woordenlijst biedt een overzicht van de meest gebruikte termen en hun betekenis. Zo kun je gemakkelijk de taal van WordPress leren en begrijpen.

Ben je op zoek naar productrecensies van WordPress-thema’s, plug-ins en andere tools? We hebben een sectie met WordPress-productrecensies waar je betrouwbare en onafhankelijke beoordelingen kunt vinden. Zo kun je de beste keuzes maken voor jouw website.

Op zoek naar geweldige aanbiedingen en kortingen voor WordPress-producten en -diensten? Bekijk onze WordPress-deals sectie om te profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingscodes. Bespaar geld en krijg geweldige producten en diensten voor jouw WordPress-website.

We begrijpen dat zoekmachineoptimalisatie (SEO) een belangrijk aspect is van het runnen van een succesvolle website. Daarom bieden we ook uitgebreide informatie en tips over WordPress SEO. Leer hoe je jouw website kunt optimaliseren voor zoekmachines en meer verkeer kunt genereren.

Veiligheid is een topprioriteit voor elke website. Daarom bieden we ook waardevolle informatie en advies over WordPress-beveiliging. Leer hoe je jouw website kunt beschermen tegen hackers en beveiligingslekken. Neem de juiste stappen om de veiligheid van jouw WordPress-website te waarborgen.

Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren, hulp nodig hebt bij het begrijpen van WordPress-terminologie, op zoek bent naar productrecensies, geweldige deals wilt vinden, jouw website wilt optimaliseren voor zoekmachines of de beveiliging van jouw website wilt verbeteren – wij zijn er om je te helpen! Kijk rond op onze website en ontdek wat we te bieden hebben.

Regelmatig updates ontvangen over SEO?

Over SHOUT Media

Bij SHOUT Media geloven we dat succesvolle SEO begint met een heldere strategie en een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. Al meer dan 10 jaar helpen we bedrijven – van lokale spelers tot internationale merken – om duurzaam beter zichtbaar te worden in zoekmachines zoals Google.

Met een full-service aanpak bieden we alle aspecten van SEO onder één dak. Van technische audits en content optimalisatie tot strategische begeleiding: wij zorgen dat jouw bedrijf hoger scoort én zichtbaar blijft.

Bekijk onze cases en ontdek hoe we bedrijven hebben geholpen om hun SEO-prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Let’s create, shout, and expand.

Ook relevant